Bestemmingsplan ‘de Landskroon’ vastgesteld

, , ,

150309-0001

 

 

Het bestemmingsplan voor de ontwikkeling aan de Dennendijk 7 in Warnsveld is vastgesteld. In het prachtige buitengebied nabij Zutphen wordt De Landskroon gerealiseerd. 8 nieuwe kavels met woningen in een bijzondere, hoogwaardige architectuur en fraaie, authentieke omgeving.

Op het perceel is de initiatiefnemer en eigenaar voornemens zijn agrarisch bedrijf te beëindigen. Bijna 7000 m2 stallen worden gesloopt en 8 woningen worden gerealiseerd. De huidige woning blijft bestaan en wordt onderdeel van het gehele plan.

Bent u op zoek naar een bijzondere lokatie waar u uw woning naar eigen ontwerp kunt bouwen, neemt u dan eens vrijblijvend contact op met de initiatiefnemer. Samen kijken we naar de mogelijkheden om een op een bijzonder ruim kavel een groot bouwvolume te realiseren met alle aandacht voor duurzaamheid (zonne-energie, warmtewisselaar, waterinfiltratie etc.) en architectuur.

Buro Stad en Land b.v. maakte het beeldkwaliteits- en het erfinrichtingsplan. Het doel van een beeldkwaliteitsplan is bebouwing en omgeving goed op elkaar afstemmen. Hierbij let de gemeente bijvoorbeeld op bouwstijl, uitstraling, gebruikte materialen en kleuren. De gemeenteraad stelde het beeldkwaliteitsplan vast als aanvulling op de gemeentelijke welstandsnota.

Wilt u meer informatie over dit project over over de ruimte voor ruimte regeling? Neem vrijblijvend contact met ons op.